Jane Faarup

Jane Faarup

Integral Psykoterapi

Integral psykoterapi handler om os som hele mennesker – med alle de ”almindelige” problemer, der opstår imens vi lever livet. Dermed ikke sagt at problemerne og udfordringerne ikke kan synes ganske uoverstigelige. For det kan de.  Og særligt hvis du går vejen selv.

Sådan hjælper jeg dig

Hvad er Integral Psykoterapi?

Integral Psykoterapi er en inkluderende, integrerende og holistisk retning inden for psykoterapien. Med en kombination af en mere traditionel videnskabeligt baseret psykologi, psykoterapi, meditation og en større transpersonlig (spirituel) forståelse af terapi og udvikling, hjælper jeg dig med at finde varige og helhedsorienterede løsninger. Det indebærer blandt andet at vi, i samarbejdet med dig, inkluderer:

Udtalelser fra Klienter

Jane har gennem det sidste år hjulpet mig med at håndtere et stort chok og sorg ved at miste en livsfælle gennem flere år.

En pludselig og hurtig sygdom og død gjorde, at jeg stod tilbage helt tom og følelsesløs men med et STORT ønske om, IKKE at falde dybt og drastisk ned i et hul, men finde værktøjer og forståelse til at komme godt ud i alt det nye, der er og skal være for mig.

Både yoga og personlige samtaler med Jane har givet mig glæde tilbage og en forståelse for, hvordan krop og sind spiller sammen – og ind i mellem også mod hinanden. Psykoterapien har givet mig plads til at være mig, til at være åben, frustreret og alligevel og se, at der er en vej. Jeg har fået så mange gode værktøjer med hjem til at håndtere kroppens og sindets stress, gode vejrtrækningsøvelser og masser af andet godt til mig.

Den ugentlige yoga-time giver mig og min krop ro, plads, befrielse og masser af energi😊 Jane har helt klart hjulpet mig i mit livs værste krise og givet mig modet til at kaste mig ud i mit nye ”jeg”.
Anonym
Klient

Processen

Forandringsprincipper

Igennem den integrale psykoterapi hjælper du dig selv, så at sige med at finde hjem i dig selv igen. At genfinde din autentiske kerne – din essens, det du er inde bag alle maskerne og forsvarene. Integral psykoterapi har til formål at afdække og udvikle så mange lag og aspekter af vores menneskelige identitet som muligt. Gøre os klogere på os selv, det vi er bevidste om, og det vi har fortrængt, vores følelsesliv, kropslige fornemmelser og reaktioner, så vi får større valgfrihed i vores mestring af livet. Integral psykoterapi er fleksibelt og anvender et væld af metoder, som alle understøtter din udvikling igennem de 7 forandringsprincipper:

Jeg tilbyder disse

Psykoterapi typer

Lyst til en uforpligtende snak?

+45 20 27 04 73

info@janefaarup.dk